viernes, 28 de septiembre de 2012

SER MARE

No és la primera vegada que algú fa un comentari per passar per alt la meva opinió respecte a algun tema sobre la maternitat: "com sóc mare adoptiva no estic qualificada per parlar sobre l'amor d'una mare, ja que el meu amor no és l'equivalent al que sent una mare biològica, perquè el fet de tenir un fill al ventre i sentir és essencial per sentir amor maternal per una personeta ".
Com pot algú saber que se sent ser mare adoptiva? Com pot algú saber la quantitat que amor que sentim pels nostres petits si ni tan sols nosaltres ho sabem? Com es pot ser tan cruel de discriminar una persona dient-li que en realitat no és mare perquè mai va tenir un fill al ventre i que no està qualificada per parlar sobre temes de maternitat?
Ells no saben el que sent una mare adoptiva, si bé en el meu cas no vaig tenir el temps d'espera com moltes altres mamis (que fàcilment pot comparar amb un embaràs complicat) només amb la seva mirada i la seva cuerpito, Tan fràgil! em va fer estimar-la amb tot el meu ésser, per ella sóc capaç de tot en aquesta vida i si algú em diu que hi ha amor més gran que el que sento per ella no li creuria mai. Si bé es que en l'embaràs es crea un llaç especial, i el teu bebè és part de la teva carn, jo amb ella vaig sentir una simbiosi des del mateix moment en què la vaig recolzar en el meu pit, la vaig sentir com adossada al meu cos, em vaig sentir com una cangura amb ganes de pegar a mi i saber que està protegida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario