lunes, 20 de febrero de 2012

NOTICIA INDIGNANT DEL DIARI

Es indignant que hi hagin famílies que abandonin els seus fills adoptats, sobre tot en l'adolescència, pero ens em tornat bojos; busquem el fill perfecte? si fos biològic tambe l'abandonarien? 
No sé si a molts de vosaltres us ha passat, però en tot aquest procés m'he sentit de tot, frases com: " ens l'estimarem igual"; " a veure que us donen " etc...sort que una te paciencia i entenc que per molta gent, sobretot gent gran encara els hi costa aceptar l'adopció.

2 comentarios:

  1. Blanca, totalment d'acord amb tu. Ahir vaig veure la noticia per la tv i la vaig llegir al diari... A l'Icif, quan vam fer el curs, ens van dir que hi havia un % de pares adoptius que tornaven els seus fills! molt fort! Nosaltres també ens hem de sentir: que bones persones, us el podreu triar?, nen o nena? en tindreu un de vostre? (perdona?) a més venint d'una parella jove que volen ser pares adoptius com a primera opció... Una abraçada

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d'acord amb tu, jo moltes vegades al.lucino amb els comentaris de la gent, la frase que em fa mes riure es quan em diuen: "ja veuràs que algun dia tindràs fills de debó", jo sempre els hi contesto que el meu fill serà de carn i osos, que no serà de mentida.I el que no soporto es que tothom coneix gent que van anar a dopcio i llavors es van quedar embarassats, i em diuen : no perdis l'esperança, ja veuràs....L'ultima frase que em va fer plorar moltissim de rabia, va ser quan una persona que te fills biologics, no sap pel que em passat moltes parelles va comentar, que li havien dit, que ara els nens russos venien " tocats"; em vaig quedar en blanc, sense saber que respondre.La gent es pensa que tries Russia perque vols el nen " d'anunci", ros, ulls blaus, perfecte etc...no saben que tu l'unic que vols es ser MARE.

      Eliminar